Dianne Sissing - van der Meer
Fysiotherapeut
Biography Specialisatie: YVLO-ZwangerFit®

Bekkenpijn-Röst opgeleide therapeute bij zwangerschap gerelateerde bekkenklachten

Dianne Sissing-van der Meer (fysiotherapeut sinds 1979 en Bekkentherapeut sinds 2018), moeder van 6 (en ondertussen een trotse oma !) geeft in haar praktijk: Mothercare4babies, begeleiding aan zwangere en pas bevallen vrouwen.
Voorheen gaf ze meer dan 25 jaar de reguliere 'zwangerschapscursussen' en sinds 2009 de YVLO-ZwangerFit® (kijk voor meer info op haar website en kijk ook op www.zwangerfit.nl en/of www.yvlo.nl ) Deelname aan alleen de training of alleen (een deel van) de coaching is mogelijk.
Ons motto: Fit zijn en blijven tijdens je zwangerschap en na de bevalling en (samen) goed voorbereid zijn op de bevalling en het ouderschap. Deelname aan de training is vanaf 3 maanden zwangerschap. Vanaf 4 weken na je bevalling biedt zij o.a. MoederFit en BabyFit; verantwoord het sporten weer oppakken.

Daar hoort ook adequate individuele begeleiding bij bekkenpijn bi! Via de Rost Therapy hoopt ze ook jou goed te kunnen helpen.

Ook voor individuele begeleiding bij huilbaby's en baby's met een voorkeurshouding kun je bij haar terecht mede als voor de cursussen Baby-, Dreumes-, Peutermassage en Draag(doek)consulten.

Contact haar gerust via mail/app/socials om te zien of haar achtergrond, persoon & werkwijze aansluit bij jouw vraag.

Obtained certificates
Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap

Work location mothercare4babies

Adjudantstraat 13
6852PG Huissen
Gelderland, Nederland

0263255116
diannesissing@hetnet.nl
www.diannesissingbabymassage.nl/bekkentherapie/